Netflix kärjessä nuorten YouGov- rankingissa
October 10th, 2019, Tove Keldsen

Netflix kärjessä nuorten YouGov- rankingissa

Nuorten Top 10 –brändit: Mistä brändeistä nuoret puhuvat? YouGov BrandIndex esittelee nyt rankinglistan nuorten arvostamista brändeistä.

Netflix on YouGov BrandIndexin kärjessä parhailla Word Of Mouth -pisteillä (brändit, joista puhutaan eniten) 18–34-vuotiaiden ikäryhmässä.

Netflix on tuottanut viime aikoina laajan valikoiman palkittuja televisio-ohjelmia, elokuvia ja dokumenttielokuvia, joista puhutaan paljon. Nexflix on myös Word of Mouth -rankingin kärjessä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja muissa Pohjoismaissa.

Parhaat Word Of Mouth –pisteet

null

Toiselle sijalle tulee viime vuoden ykkönen IKEA, 56,8% nuorista suomalaisista puhuu siitä myönteisesti. Lidl on kolmantena.

Fazer, Coca Cola ja Iittala ovat nyt uusia brändejä top10 -listalla tiputtaen K-Citymarketin, Samsungin ja Verkkokauppa.comin listalta

Nousijat 2019

null

Sen lisäksi, että Iittala on noussut nuorten top10 listalle, se on myös parantanut pisteitään eniten, vuoden 2108 39.2%:sta vuoden 2019 47.3%:een.

YouGov BrandIndex -rankingista

Suomessa BrandIndex vertailee yli 200 eri brändiä. YouGov Brandindex haastattelee joka päivä sataa koko väestöä edustavaa henkilöä, ja kysyy heiltä heidän asenteistaan eri tuotemerkkejä kohtaan.

Nuorten rankinglista on koottu YouGov BrandIndex Word Of Mouth -pisteiden (WOM-score) perusteella kaikille brändeille, joista 18–34-vuotiaat vastaajat ovat kuulleet jotakin myönteistä (myönteinen Buzz). Mukana ovat vain brändit, joihin liittyen on kerätty vähintään 200 haastattelua jakson aikana.

WOM-pisteet lasketaan kysymällä vastaajilta, mistä brändeistä he ovat puhuneet keskusteluissa, verkossa tai sosiaalisissa medioissa kahden viimeksi kuluneen viikon aikana.

BUZZ lasketaan kysymällä vastaajilta, ovatko he kahden viimeksi kuluneen viikon aikana kuulleet jotakin myönteistä tai kielteistä tietystä brändistä mainoksissa, uutisissa, sekä keskusteluissa ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Tiedot ajalta 1. syyskuuta 2018 – 31. elokuuta 2019.

Lue lisää

Katso maakohtaiset tulokset

Photo by Priscilla Du Preez