Vores kollegaer irriterer os
April 21st, 2017, Tove Keldsen

Vores kollegaer irriterer os

Hvis du ikke vil gå dine kollegaer på nerverne, så husk at rydde op efter dig, kom til tiden og er du chef, så pas på med at udstikke for mange ordrer. YouGov har undersøgt, hvad der irriterer os mest på arbejdspladsen.

YouGov har spurgt danskerne, hvilke situationer, der irriterer dem på arbejdspladsen. Sådan ser listen ud over top-irritationsmomenter på arbejdspladsen:

null

På førstepladsen over situationer, der irriterer os på arbejdspladsen, ligger kollegaer, der ikke kan finde ud af at rydde op efter sig i køkkenet og på badeværelset. 2 ud af 5 bliver irriteret over dette. På en delt andenplads kommer kollegaer, som ofte er syge sammen med kollegaer, der ofte kommer for sent. Dette irriterer 1 ud af 3 sig over. Tredjepladsen går til chefer, der styrer og kræver for meget. 1 ud af 4 bliver irriteret over dette.

Ubevidste lyde fra kollegaer (fx kollegaer som nynner, sukker, trapper mv.) og kollegaer, der ofte er hjemme med syge børn ligger også højt på listen over situationer, som irriterer os på arbejdspladsen.

Kun 15% oplever slet ikke at lade sige irritere over nogen af disse ting.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er baseret på interview med 1002 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov Panelet i perioden 29. – 31. marts 2017.