Kvindernes top ti inden for varemærker
March 8th, 2017, Tove Keldsen

Kvindernes top ti inden for varemærker

Hvilke varemærker har danske kvinder det bedste indtryk af? YouGov BrandIndex lancerer dette års rangliste over varemærker blandt danske kvinder.

Lego har toppet YouGov BrandIndex’ liste over varemærker, der har fået mest positiv omtale herhjemme i mange år, og det er ikke kun de danske mænd, der trækker resultatet op. Lego topper nemlig også YouGovs liste over varemærker, som danske kvinder har det bedste indtryk af i 2016.

Varemærker med det bedste overordnede indtryk blandt danske kvinder

null

Scoren beregnes ved, at man spørger respondenterne, hvilke varemærker de har et overordnet positivt indtryk af, og hvilket de har et negativt indtryk af. Netscoren beregnes som positive minus negative tilkendegivelser fra 1. februar 2016 til 31. januar 2017.

På andenpladsen kommer Rema 1000, som har oplevet stor fremgang i Danmark i de seneste år tæt fulgt af detailkæden Matas.

Derudover er listen domineret af fødevarebranchen: Ud over Rema 1000 indtager Lurpak fjerdepladsen, mens Änglamark kommer ind på en femteplads. Anthon Berg tager syvendepladsen foran Løgismose på ottendepladsen.