October 21st, 2015, Tove Keldsen

Vi googler os til sundhed

Søgemaskiner som Google er danskernes favorit service, når de skal søge efter information om sundhed og livsstil på internettet.

null

Lidt under halvdelen af befolkningen benytter sig af søgemaskiner til søgning efter information om sundhed og livsstil kvartalsvis eller oftere.

På anden pladsen er specifikke hjemmesider om sygdom og behandling fx netdoktor.dk, som mere end hver fjerde (28%) konsulterer kvartalvis eller oftere. De mest populære hjemmesider er netdoktor.dk og sundhed.dk.

Download rapporten Sundhedsagenda 2015

Sammen med Dansk Kommunikationsforening har YouGov undersøgt danskernes holding til sundhed og kommunikation. Her kan du finde svar på, hvor tilfredse vi er med kommunikationen med den praktiserende læge og sygehuspersonalet. Hvordan vi oplever information om sygdom og behandling på internettet og vores tillid til de informationer, vi finder. Du kan også læse, hvilke medier vi mener dækker sundheds- og livsstilsområdet bedst, og hvordan vi oplever egen sundhed, og hvilken trusler vi oplever som størst.

Download rapport

Om undersøgelse

Undersøgelsen er baseret på interview med 1508 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18-74 år fra YouGov Panelet i perioden 6. - 8. oktober 2015.

PA Images