January 16th, 2015, Tove Keldsen

Danmarks bedste brands

YouGov BrandIndex’ rankings 2014: Danskerne elsker fortsat Lego, som endnu et år topper listen med højeste Buzz-score i alle kategorier, men derudover er der kommet flere internationale brands med på listen i forhold til 2013. Danske Bank og Vestas er de ultimative højdespringere og har fået markant mere positiv opmærksomhed i år 2014.

YouGov BrandIndex for 2014 sammenligner mere end 300 varemærker i Danmark for at vise, hvilke mærker der har fået mest positiv omtale. Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.

Danmarks rangliste for 2014

Varemærker med de højeste Buzz-scorer i alle kategorier:

Buzz-scoren beregnes ved, at man spørger respondenterne, om de i løbet af de seneste to uger har hørt noget positivt eller negativt om et bestemt varemærke gennem reklame, nyheder, mund-til-mund eller venner og familie.

Varemærker med de største stigninger i Buzz-score i alle kategorier:

null

Oversigten over varemærkerne med den største stigning i Buzz-score viser de varemærker, der har de største stigninger i Buzz-score fra januar til december 2014 sammenlignet med samme periode 2013.

Se hele listen her