Carolines fans har høje forventninger til den skadede danskers succes i US Open
August 29th, 2018, Peter Brændemose

Carolines fans har høje forventninger til den skadede danskers succes i US Open

En generende baglårsskade har holdt Caroline Wozniacki ude af stort set hele den amerikanske hardcourtsæson. Men spørger man Carolines fans, er skaden ingen hindring for succes i dette års udgave af US Open.

Næsten halvdelen forventer, at den hårdtslående dansker som minimum kvalificerer sig til kvartfinalen. 25 procent tror, at kvartfinalen bliver endestationen for Caroline, mens 23 procent tror på videre avancement. 5 procent tror på, at Caroline kommer i finalen og erobrer en ny Grand Slam-titel.

4 procent af de, som følger Caroline Wozniackis karriere, troede, at gårsdagens kamp ville blive hendes eneste i dette års US Open. De blev i stedet modbevist, da hele Danmarks Miss Sunshine vandt i to sæt.

null

Caroline er større end tennis - særligt blandt mænd og de ældre

Michael Laudrup, Anja Andersen, Tom Kristensen og Paul Elvstrøm. Navne på nogle af de lyseste stjerner på den danske sportshimmel, og navne på personer, som i deres storhedstid var større end deres respektive sportsgren. Caroline Wozniaki skriver sig nu også ind i dette fine selskab, viser YouGov-undersøgelsen. Mens hele 36 procent af danskerne følger aktivt med i Carolines karriere, er det reelt kun 24 procent af danskerne, der reelt følger med i tennis.

Et dyk i profileringsværktøjet, YouGov Profiles, viser, at Carolines fanskare i særdeleshed består af mænd og de ældre.

  • 49 procent af danskerne over 60 år følger med i Caroline Wozniackis karriere, hvorimod det kun er 30 procent af danskerne under 60 år, som følger hende.
  • 45 procent af mændene følger med i Carolines karriere mod 27 procent af kvinderne.
  • Miss Sunshines aktiviteter på verdens tennisbaner følges endvidere også i højere grad af politisk højreorienterede (46%), i forhold til politisk venstreorienterede (32%).

Se hele undersøgelsen her

Om undersøgelse

YouGov-befolkningsundersøgelse gennemført blandt 1.009 danskere i perioden 22.08-23.08.2018 / YouGov Profiles med profiler af 30.000 danskere.

Læs mere om YouGov Profiles her